Аксесоари за дома

В нашите аксесоари за дома са вложени много, много емоции – от дизайнерския екип, който ги е създал, за да бъдат модерни и оригинални; от нас – когато правим поръчките и умуваме 🙂 кои точно продукти ще Ви харесат най-много…; от Вас, нашите клиенти, които влагате в тях своите идеи, желания, очаквания и дори мечти… за красив и уютен дом, за най-хубавия подарък, който да подарите с много любов…или пък без 🙂 ,… за нещо малко и красиво, с което да зарадвате себе си с или без повод …

Стил Декор представя селекция за съвременния интериор, подбрана с лично отношение и внимание към комфорта, естетиката и лукса. Вярваме, че домът е начин всеки от нас да изрази своята персоналност, затова нашата широка гама от продукти не е ограничена до един определен стил, търсим и избираме мебели и аксесоари за дома с голямо разнообразие от дизайни и колекции. 

Не може да минете без красива ваза, картина, свещник, часовник или ароматна свещ.

Не поставяме стилови граници и не следваме сляпо тенденции – защото домът Ви е неповторим и уникален – също като всеки от нас. Разгледайте колекцията ни онлайн и се докоснете до нея на живо в шоурума ни!

Ние сме не просто магазин – ние искаме да сме част от процеса за преобразяване на вашия дом. Донесете ни снимки на вашето пространство и директно на място в шоурума ще изберем заедно най-подходящото допълнение за вашия интериор.

продуктите в Стил Декор не са само предмети …

Updating…
  • No products in the cart.