KOURASANIT

НОВ ИНДУСТРИАЛЕН ФИНИШ С ЕФЕКТ НА КАМЪК

Иновативен и уникален този финиш е създаден изцяло от натурални и екологични материали

KOURASANIT използва естествени материали от природата и мъдростта на античните римски традиции, за да създаде устойчиви материали с впечатляващо естествено усещане и неповторима естетика.

Новите покрития са изработени изцяло от естествени и екологични съставки и са подходящи за нанасяне върху мебели, както за вътрешна, така и за външна употреба. Тяхната област на приложение включва още много различни повърхности и плоскости, използвани в мебелното производство, като например MDF, дърво и други, а също така може да се нанася върху стени, подови настилки, тавани, плочки, кухненски плотове, бани, басейни, интериорни и екстериорни врати, мебели за баня, плотове на маси, шкафове и скринове, пейки, столове, кухненски модули и т.н…

Предлагат се в голямо разнообразие от цветове и текстури и се характеризират с много висока устойчивост срещу износване.

Така интериорът става иновативен и различен, кaто се внася индивидуалност и шик на различните помещения.

Вдъхновен от земните материали, създадохме продукта, който има силата да трансформира и създава пространства със съвременен аспект.

ОСНОВАВАЙКИ СЕ НА ТРАДИЦИЯТА И НАШИЯ ОПИТ С ЕСТЕСТВЕНИ АГРЕГАТИ, НИЕ ПРЕВЪРНАХМЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ЦИМЕНТОВИ МАЗИЛКИ В НОВ ПОДОБРЕН ПРОДУКТ, КОЙТО Е ИДЕАЛЕН ЗА МОДЕРНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ.

Като официални представители на KOURASANIT за гр. Пловдив и Южна България Ви каним да посетите на място шоурума ни „Стил Декор“ на ул.“Коматевско шосе“ 156, за да разгледате богатата палитра от цветове и ефекти, както и колекциите представени на мостренни пана.

За повече снимков материал на готови реализирани вече проекти, може да разгледате и сайта на http://www.kourasanit.com/bg

Зареждане…
  • Нямате артикули в количката.