[vc_row css=”.vc_custom_1596117311528{margin-top: 50px !important;}”][vc_column][vc_separator title=”Условия за ползване” title_align=”separator_align_left” accent_color=”#dc9814″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Добре дошли в Стил Декор!

Вашият достъп и използването на този интернет сайт се уреждат от описаните по-долу условия за ползване, както и всички действащи норми на законодателството на Република България и приложимото международно право. В съответствие с тях Ви представяме нашите условия за ползване на сайта:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1596119245906{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 90px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

  1. Молим Ви да се запознаете внимателно с изложените по-долу условия за ползване на сайта и при съмнения или неясноти да се свържете с нас. Продължавайки да използвате този сайт, ще считаме, че Вие сте съгласен и приемате настоящите условия. В случай, че не сте съгласни с изложените по-долу условия, моля прекратете използването на сайта.
  2. Сайтът е собственост и с ползването му Вие влизате във взаимоотношения с търговско дружество „ХАЙСТАЙЛ“ ЕООД, ЕИК 202182571, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул. Коматевско шосе 156, GSM 0886 86 66 71, office@stildecor.bg, вашата интернет-страница.
  3. В съответните раздели на сайта Вие ще получите информация относно основните характеристики на предлаганите от нас стоки или услуги съобразно тук използваното средство за комуникация и естеството на стоките или услугите.
  4. Обявени на сайта цени на предлаганите стоки или услуги са с включени всички дължими от потребителите данъци, такси и други подобни. В крайната цена на стоките или услугите се включват и всички допълнителни разходи за транспорт, доставка или пощенски такси, освен ако изрично сме Ви посочили, че те ще бъдат отделно за Ваша сметка. В този случай Вие ще виждате отделно техният размер, или точен начин на определянето им.
  5. Всяка завършена от Ваша страна поръчка чрез този електронен магазин има силата на сключен договор за покупко-продажба по силата на волеизявление от Ваша страна. С договора ние сме задължени да Ви прехвърлим собствеността на заявената за покупка стока и да Ви я доставим на посочения от Вас адрес, а Вие се задължавате да платите цената на стоката; да заплати разходите по доставката, при наличие на такива; да получите стоката, като ни осигурите достъп и възможност за предаването ѝ.
  6. Вие имате правото на достъп до своята заявка-договор, която ще Ви бъде предоставена при поискване. Всяка заявка се потвърждава от наша страна в телефонен разговор на посочения от Вас номер за връзка. Можете да направите корекция в своята заявка само до приключване на контакта ни, като ни информирате изрично за това и при условие, че ние потвърдим корекцията. Всяка заявка се извършва на български или английски език.
  7. При извършена покупка на стока ние поемаме отговорността за доставка на стоката на цената, качеството, вида, материала и бройката, упоменати от Вас, като сте длъжни да заплатите стоката след доставката, ако е с наложен платеж, или предварително с Вашето изрично съгласие чрез приемане на настоящите условия при разплащане по банков път или с банкова карта.
  8. Вие имате право на жалби, което може да упражните на предоставените Ви начини за контакт с нас. Винаги можете да разчитате на нашата бързина и коректност при възникнали въпроси, неуредици и спорове.
  9. Вие имате право да се откажете от договора за покупка в 14-дневен срок от сключването му, като сте длъжни да ни информирате за това си решение преди изтичането на този срок. За да упражните правото си на отказ, следва да използвате стандартния формуляр за отказ, който можете да изтеглите от тук, или да заявите недвусмислено по друг начин решението си да се откажете от договора. В случай на отказ от договора Вие дължите разходите за връщане на стоките. Нямате право на отказ от договора за покупка, ако се касае за доставка на стоки, изработени по Ваша поръчка или съобразно Вашите индивидуални изисквания.
  10. При несъответствие на стока с договора за продажба Вие имате право да предявите рекламация, като поискате да приведем стоката в съответствие с договора за продажба. В този случай потребителят можете да избирате между извършване на ремонт на стоката или замяната ѝ с нова, освен ако това е невъзможно или избраният начин за обезщетение е непропорционален в сравнение с другия. Вашите права на рекламация и начина на упражняването ѝ са уредени в чл. 112 и следващи от Закона за защита на потребителите.
  11. Търговските гаранции както и това дали се предлага извънгаранционно обслужване за съответната стока и условията по тях, са посочени при представянето на съответната стока.
  12. Нашият сайт предлага продуктите с действителните им цветове. Ако според Вас има проблем с точното им изображение, моля проверете и при необходимост коригирайте настройките на Вашия екран. Ние не носим отговорност, ако Вашият екран не изобразява точните цветове.
  13. Ние си запазваме правото във всеки един момент да променяме тези условия и те стават валидни в момента на тяхното публикуване.
  14. Ние си запазваме правото да променяме архитектурата на сайта, включително преместване, изтриване и добавяне на нови елементи към него.
  15. Правата върху цялото съдържание на нашия, като снимкови материали, модели, приложения, както и др., са наша собственост на, както и на нашите контрагенти. При копирането и използването им за цели извън обичайната дейност на сайта, или извън изрично посочените от нас случаи, ще се прилага Законът за авторското право и сродните му права с всички произтичащи от това задължения и отговорности.
  16. Всички предложения, идеи и др., пратени от потребител на нашите адреси, могат да се ползват свободно от нас и не Ви дължим обезщетение или каквато и да е компенсация за бъдещото им ползване без ограничение във времето.
  17. При изрично приемане ние можем да ви изпращате електронни писма и други подобни с цел да Ви информираме за промени, нови продукти и предложения, както и за текущи промоции.
  18. Нашият сайт съдържа препратки (“links”) към други сайтове, като тяхната употреба е според авторите им и ние не носим отговорност за тяхното съдържание и употреба от Ваша страна.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Updating…
 • No products in the cart.