Плащане и доставка


Начини на плащане

Стил Декор предлага следните начини на плащане:

1. Наложен платеж

При избор на този вид плащане стойността на закупения продукт или продукти, включително и доставката, се заплащат на куриера.

2. По банков път

След като потвърдите и изпратите Вашата поръчка през онлайн магазин Стил Декор, наш консултант ще Ви потвърди наличността на избраните от Вас стоки и крайната дължима сума.  Доставката на стоки при този вид плащане се изпълнява само след като получим потвърджение за получаване на преведената от Вас сума от обслужващата ни банка.

Необходимата информация за банков превод към нашата сметка е следната:

"Хайстайл"ЕООД 
гр.Пловдив 4004, Коматевско шосе 156
ИДН по ДДС: BG202182571 

Разплащателна сметка - лева

IBAN сметка: BG75RZBB91551002831670
BIC: RZBBBGSF
 
RaiffeisenBank Bulgaria
 

 3. В брой - на място в магазинната мрежа на Стил Декор или чрез нашите търговски представители.

---------------------------------------------------------------------------------------

 Начини на доставка

Поръчаните чрез страницата на Стил Декор стоки, могат да бъдат получени в шоурум Стил Декор в гр.Пловдив, адрес Коматевско шосе 156, както и да бъдат доставени чрез куриер за Ваша сметка.

 

Доставка с наложен платеж

При избор на този вид доставка, продуктите ще бъдат доставени директно до посочен от Вас адрес (Вашия дом или офис) или до избран от Вас офис на куриерската фирма във Вашия град.

 

Таксата за доставка за поръчаните от Вас продукти ще Ви бъде потвърдена допълнително от нашите консултанти, тъй като тя се изчислява въз основа на общия транспортен обем на всички поръчани стоки, тяхното тегло и стойност. След като получим Вашето съгласие и потвърждение относно цената  за доставка, стоките се изпращат чрез избраната куриерска фирма до посочения от вас личен адрес или офис на куриерската фирма.

Продукти, закупени от Стил Декор, могат да бъдат доставени в цял свят, като таксата за доставка се уточнява предварително с нашите консултанти.

За територията на Република България продуктите могат да бъдат изпратени чрез куриерските фирми Спиди, Лео Ескпрес, Еконт или други, по избор на клиента.

Срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни, в зависимост от услугите на различните куриерски фирми и избрания тип услуга (експресна/ икономична)


По избор на клиента пратката може да бъдат застрахована, съгласно тарифите за застраховка на избраната куриерска фирма.


Приятно пазаруване!