[vc_row css=”.vc_custom_1596117311528{margin-top: 50px !important;}”][vc_column][vc_separator title=”Начини на доставка” title_align=”separator_align_left” accent_color=”#dc9814″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Поръчаните чрез страницата на Стил Декор стоки, могат да бъдат получени в шоурум Стил Декор в гр.Пловдив, адрес Коматевско шосе 156, както и да бъдат доставени чрез куриер за Ваша сметка.

Доставка с наложен платеж

При избор на този вид доставка, продуктите ще бъдат доставени директно до посочен от Вас адрес (Вашия дом или офис) или до избран от Вас офис на куриерската фирма във Вашия град.

Таксата за доставка за поръчаните от Вас продукти ще Ви бъде потвърдена допълнително от нашите консултанти, тъй като тя се изчислява въз основа на общия транспортен обем на всички поръчани стоки, тяхното тегло и стойност. След като получим Вашето съгласие и потвърждение относно цената за доставка, стоките се изпращат чрез избраната куриерска фирма до посочения от вас личен адрес или офис на куриерската фирма.

Продукти, закупени от Стил Декор, могат да бъдат доставени в цял свят, като таксата за доставка се уточнява предварително с нашите консултанти.

За територията на Република България продуктите могат да бъдат изпратени чрез куриерските фирми Спиди, Лео Ескпрес, Еконт или други, по избор на клиента.

Срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни, в зависимост от услугите на различните куриерски фирми и избрания тип услуга (експресна/ икономична)

По избор на клиента пратката може да бъдат застрахована, съгласно тарифите за застраховка на избраната куриерска фирма.

Приятно пазаруване![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Зареждане…
  • Нямате артикули в количката.