Търсене Информация Партньори
Поръчки по телефона
Вие се намирате в: / За нас

За нас

   В магазин „Стил Декор" ще откриете изключително разнообразие от мебели и аксесоари за обзавеждане и декорация в класически и съвременни стилове. Благодарение на богатия избор, нестандартните и оригинални идеи и индивидуалния подход към всеки клиент, „Стил Декор" е едно от водещите имена в предлагането на продукти за интериорен и екстериорен дизайн - над 7000 аксесоари, внос от Англия, Дания и Холандия.

   Следвайки актуалните европейски и световни тенденции в обзавеждането, „Стил Декор" непрекъснато обновява гамата на предлаганите продукти - от различни видове мебели до най-малките декориращи елементи. Предлагаме Ви изделия със съвременен дизайн, изработени от дърво, метал, стъкло, керамика и порцелан, нови оригинални идеи и акценти за създаването на Вашия неповторим стил и интериор.

   Красиви нощни лампи и полилеи, свещници и вази с различна големина и форма, картини, стенни релефи и плакети, градински мебели и аксесоари, изкуствени цветя, албуми и рамки за снимки, калъфки и възглавници, декоративни кувертюри за легла, ароматизирани свещи в нетрадиционни форми, дизайн и аромат - това са само част от аксесоарите, предлагани от „Стил Декор". Своеобразен и неповторим финес създават изящните комплекти от златисти огледала и конзоли, столове и кресла, олицетворяващи най-влиятелните стилове през периода 16-18век - Барок, Готика и Рококо.

  Като безспорен лидер в предлагането на декориращи елементи "Стил Декор" поддържа собствен склад на едро и представителен магазини и развива дистрибуторска мрежа в цялата страна.


 

Нашият екип

 

Албена Виткова


мениджър "Шоурум" Пловдив

моб.тел.: 0886 866 671

office@stildecor.bg

 
 

Атанаска Петкова


консултант "Шоурум" Пловдив

моб.тел.: 0889 518 046

office@stildecor.bg

 

 

Данни за фирмата

Фирма:"Хайстайл" ЕООД
Адрес:

Коматевско шосе 156

Пловдив 4004

тел:+359 (32) 624 491
факс:+359 (32) 658 296
email:office@stildecor.bg
МОЛ:Катя Върбанова
ДДС номер:BG202182571

Разплащателна сметка - лева

IBAN сметка: BG75RZBB91551002831670
BIC: RZBBBGSF
 
Райфайзенбанк