Търсене Информация Партньори
Поръчки по телефона
Вие се намирате в: / Условия за ползване

Условия за ползване

Добре дошли в Стил Декор

Това са нашите условия за ползване на сайта:

1. Използането на  Стил Декор означава, че Вие сте съгласен и приемате условията за ползването на сайта.

2. Ние си запазваме правото във всеки един момент да променяме тези услoвия и те стават валидни в момента на тяхното публикуване.

3. Ние си запазваме правото да променяме архитектурата на сайта, което включва преместване, изтриване и добавяне на нови елементи към Стил Декор

4. Правата върху цялото съдържание на нашия, като снимкови материали, модели, приложения, както и др., са собственост на "Хайстайл" ЕООД , както и на нашите съкотнрагенти. При копирането и използването им за цели извън обичайната дейност на сайта, извън изрично посочените от Нас случаи, ще се прилага Закона за авторското право и сродните му права- чл. 93е , ал. 3 във вр. с чл. 94.

5. Всички предложения, идеи и др., пратени от потребител на Стил Декор, стават автоматично Наша собственост и не се дължи обещетение или каквато и да е компенсация за ползването им от stildecor.bg.

6. Вие сте съгласни, че Стил Декор може да ви изпраща електронни писма с цел да ви информира за промени, нови продукти и предложения, както и за текущи промоциии.

7. Нашия сайт предлага продуктите с действителните им цветове. Ако според Вас има проблем с точното им изображение, моля проверете и при необходимост коригирайте настройките на Вашия монитор. Ние не носим отговорност, ако Вашият монитор не изобразява точните цветове.

8. Стил Декор съдържа препратки т.е. "links" към други сайтове, като тяхната употреба е според авторите им и ние не можем да носим отговорност при тяхната употреба.

9. При извършена покупка на стока от Стил Декор, "Хайстайл" ЕООД поема отговорността за доставка на стоката на цената, качеството, вида, материята и бройката, упомената от клиента, като клиентът е длъжен да заплати стоката след доставката, ако е с наложен платеж, и предварително с неговото изрично съгласие чрез приемане на настоящите условия при разплащане по банков път или с банкова карта. Винаги можете да разчитате на нашата бързина и коректност при възникнали въпроси и неуредици.

10. Всяка поръчка от страна на Клиент на електронен магазин Стил Декор има силата на договор за покупко-продажба между двете страни, като извършването на самата заявка има силата на волеизявление от страна на Клиента за сключването на договора. Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди и след депозирането й, като ни информира за това на посоченият е-mail и телефон в графа контакти. Всяка заявка се извършва на български или английски език.

11. Всеки клиент има правото на достъп до своята заявка-договор, която ще му бъде предоставена при поискване. Всяка заявка се потвърждава в телефонен разговор на посоченият от Клиента номер за връзка.

12. Електронен магазин stildecor.bg се придържа към етичният кодекс на БАЕТ /www.baet.net/.

13. Всички цени са с ДДС.

14. За всички въпроси, неуредени в тази глава, се прилага българското законодателство.

 

ПРЕЗЕНТАЦИЯ "ПОРЪЧКИ НА ЕДРО"