Търсене Информация Партньори
Поръчки по телефона
Вие се намирате в: / Как да поръчаме?

Как да поръчаме?

Поръчването на продукт в страницата на Стил Декор е много улеснено. След като сте си избрали продукт или продукти и сте ги прибавили към кошницата, е необходимо да се регистрирате, ако не сте го направили предварително.

При нас регистрацията е много опростена и напълно безплатна. Тя е задължителна, с оглед да Ви улесним при бъдещо пазаруване при нас. Данните от регистрацията, които са строго конфиденциални, ги използваме единствено и само като информация за това, на кого и къде да извършим доставката на поръчания продукт или продукти. След успешна регистрация, сайтът ще Ви върне автоматично в кошницата, където сте прибавили своят продукт или продукти.

В страницата с пълната кошница ще видите своите данни и опциите за плащане.
Моля, проверете дали личните Ви данни и данните за адреса на доставка са верни. Ако сте допуснали грешка, може да направите поправки в своя профил.

След като сте установили,че всичко е наред с вашите данни, се преминава към избор на плащане. След като сте избрали как да платите, просто натискате бутона ПОРЪЧАЙ и така вашата поръчка приключва. Когато я получим, Вие ще получите  потвърждение на посочения от Вас email.

В случай на изчерпани количества наш служител ще Ви уведоми в какъв срок бихме  могли да Ви доставим избраното изделие.

 

Ако възникнат някакви въпроси от Ваша страна, не се колебайте да ни потърсите. С удоволствие ще Ви помогнем.

 

Приятно пазаруване!